0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
workshop smartlappen

Biografie workshop smartlappen

Gedeelde smart is halve smart… Gewapend met zijn accordeon en zijn altijd zonnige humeur durft Peter Faber het wel aan om samen met u een duik te nemen in de droevige wereld van de smartlap.

Leuk bedrijfs- en familie uitje

Een smartlappenworkshop duurt normaalgesproken ongeveer anderhalf à twee uur, en is opgebouwd uit verschillende elementen.

Smartlappen zanger boeken

Zo krijgt u een korte uitleg over de geschiedenis en achtergrond van de smartlap, uiteraard gelardeerd met Larmoyante Voorbeelden waarna uw kennis van het Hollandse Lied getest aan de hand van een Muzikale Quiz word getest.

Zelf smartlap maken

Afhankelijk van de beschikbare tijd en uw wensen kan er ook een met bloed, zweet & tranen Zelfgeschreven Smartlap gemaakt worden, die vervolgens en plein public wordt uitgevoerd.

Bloed zweet en tranen

Is de groep groot genoeg, dan is het leuk er een wedstrijdelement aan toe te voegen met een heus Smartlappenfestival als spetterende finale!

Raakt u al bij voorbaat van uw theewater bij de gedachte aan al deze intellectuele inspanning, dan kunt u natuurlijk ook gewoon lekker meezwijmelen, -znikken, -zwingen & -zingen met het enorme smartlappenrepertoire van Peter Faber, eventueel een heel klein beetje geholpen door de Liederenbundel of een vooraf naar uw wensen samengesteld tekstboekje.

smartlappen zanger boeken tegen scherp tarief

Multi talent en überfransoos Peter Faber is in diverse settings te boeken.
Als Pierre Soleil
Als duo in Verre Vrienden
Als trio in TWIPS
en als band met Ratatouille

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je workshop smartlappen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie