0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
workshop smartlappen

Biografie workshop smartlappen

Gedeelde smart is halve smart… Gewapend met zijn accordeon en zijn altijd zonnige humeur durft Peter Faber het wel aan om samen met u een duik te nemen in de droevige wereld van de smartlap.

Leuk bedrijfs- en familie uitje

Een smartlappenworkshop duurt normaalgesproken ongeveer anderhalf à twee uur, en is opgebouwd uit verschillende elementen.

Smartlappen zanger boeken

Zo krijgt u een korte uitleg over de geschiedenis en achtergrond van de smartlap, uiteraard gelardeerd met Larmoyante Voorbeelden waarna uw kennis van het Hollandse Lied getest aan de hand van een Muzikale Quiz word getest.

Zelf smartlap maken

Afhankelijk van de beschikbare tijd en uw wensen kan er ook een met bloed, zweet & tranen Zelfgeschreven Smartlap gemaakt worden, die vervolgens en plein public wordt uitgevoerd.

Bloed zweet en tranen

Is de groep groot genoeg, dan is het leuk er een wedstrijdelement aan toe te voegen met een heus Smartlappenfestival als spetterende finale!

Raakt u al bij voorbaat van uw theewater bij de gedachte aan al deze intellectuele inspanning, dan kunt u natuurlijk ook gewoon lekker meezwijmelen, -znikken, -zwingen & -zingen met het enorme smartlappenrepertoire van Peter Faber, eventueel een heel klein beetje geholpen door de Liederenbundel of een vooraf naar uw wensen samengesteld tekstboekje.

smartlappen zanger boeken tegen scherp tarief

Multi talent en überfransoos Peter Faber is in diverse settings te boeken.
Als Pierre Soleil
Als duo in Verre Vrienden
Als trio in TWIPS
en als band met Ratatouille

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je workshop smartlappen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties