0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Verre Vrienden

Biografie Verre Vrienden

Peter Faber neemt 1 van zijn verre vrienden mee en zorgt voor de leukste reünie.
Toch leuk als er naast al die vrienden, familie en collega’s die u had uitgenodigd twee Verre Vrienden komen opdagen die u al jáááren niet meer gezien had.

Muzikaal akoestisch duo boeken

U merkt het meteen: de temperatuur stijgt, nieuwe liefdes ontstaan ter plekke, oude liefdes bloeien op, het feestgedruis neemt hand over hand toe wanneer uw Verre Vrienden u meenemen op een muzikale wereldreis langs Caribische stranden, Parijse terrassen, Jordanese cafés, Ierse whiskey-stokerijen, Zuidamerikaanse dansvloeren, door Rotterdamse havenbuurten, op woeste zeeën én weer terug.

Duo boeken tegen scherp tarief

Verre Vrienden kunnen in bijna alle omstandigheden uit de voeten. Akoestisch zingend en spelend bewegen ze zich door het publiek.

Nu eens klinkt op de achtergrond een Franse musette, dan weer eist een spontane serenade aan de voeten van een lokale schone de aandacht op en dreigen de emoties uit de hand te lopen bij een hartverscheurend levenslied, dan is er al weer een vrolijke meezinger ingezet.

hartverscheurende levensliederen

Op een sjieke receptie of in een Amsterdamse kroeg, of er nou in hun moerstaal of Engels, Frans, Duits of Spaans gesproken wordt.

allround repertoire

Aan u de keus: zowel vooraf als tijdens het optreden kunt u uw voorkeur kenbaar maken.
Calypso’s, zeemansliedjes, cumbia’s, smartlappen, chansons, cabaretliedjes, meezingers, tango’s, klassieke melodieën, folkmuziek, kinderliedjes, musette, tex-mex, levensliederen, sixties, eigen werk, bekende-liedjes-in-een-nieuw-jasje, u kunt het zo gek niet verzinnen of het zit in het repertoire.

Het liefst akoestisch tussen de gasten, maar eventueel ook versterkt, met zenders of vanaf een podium.

En verzint u het wél zo gek, dan mag u het altijd even voorzingen!

Verre Vrienden is in een 5 mans formatie te boeken; Ratatouille
én in een trio; TWIPS

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Verre Vrienden boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties