0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Verre Vrienden

Biografie Verre Vrienden

Peter Faber neemt 1 van zijn verre vrienden mee en zorgt voor de leukste reünie.
Toch leuk als er naast al die vrienden, familie en collega’s die u had uitgenodigd twee Verre Vrienden komen opdagen die u al jáááren niet meer gezien had.

Muzikaal akoestisch duo boeken

U merkt het meteen: de temperatuur stijgt, nieuwe liefdes ontstaan ter plekke, oude liefdes bloeien op, het feestgedruis neemt hand over hand toe wanneer uw Verre Vrienden u meenemen op een muzikale wereldreis langs Caribische stranden, Parijse terrassen, Jordanese cafés, Ierse whiskey-stokerijen, Zuidamerikaanse dansvloeren, door Rotterdamse havenbuurten, op woeste zeeën én weer terug.

Duo boeken tegen scherp tarief

Verre Vrienden kunnen in bijna alle omstandigheden uit de voeten. Akoestisch zingend en spelend bewegen ze zich door het publiek.

Nu eens klinkt op de achtergrond een Franse musette, dan weer eist een spontane serenade aan de voeten van een lokale schone de aandacht op en dreigen de emoties uit de hand te lopen bij een hartverscheurend levenslied, dan is er al weer een vrolijke meezinger ingezet.

hartverscheurende levensliederen

Op een sjieke receptie of in een Amsterdamse kroeg, of er nou in hun moerstaal of Engels, Frans, Duits of Spaans gesproken wordt.

allround repertoire

Aan u de keus: zowel vooraf als tijdens het optreden kunt u uw voorkeur kenbaar maken.
Calypso’s, zeemansliedjes, cumbia’s, smartlappen, chansons, cabaretliedjes, meezingers, tango’s, klassieke melodieën, folkmuziek, kinderliedjes, musette, tex-mex, levensliederen, sixties, eigen werk, bekende-liedjes-in-een-nieuw-jasje, u kunt het zo gek niet verzinnen of het zit in het repertoire.

Het liefst akoestisch tussen de gasten, maar eventueel ook versterkt, met zenders of vanaf een podium.

En verzint u het wél zo gek, dan mag u het altijd even voorzingen!

Verre Vrienden is in een 5 mans formatie te boeken; Ratatouille
én in een trio; TWIPS

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Verre Vrienden boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie