0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tom Haver

Biografie Tom Haver

Tom begint met zingen op 10-jarige leeftijd als speelt in de eindmusical op de basisschool. Tijdens de studie komt het zingen even op een laag pitje te staan. Tom pikt de draad weer op en begint als dj in het altijd gezellige Callantsoog.

Een schat aan ervaring

Het spreekwoordelijke balletje gaat rollen. Tom gaat aan de slag Bob’s Party Palace Uitgeest, staat anderhalf jaar lang 5 dagen per week als vaste zanger in de Skihut Rotterdam, wordt huiszanger in het wereldberoemde Cafe Bolle Jan in Amsterdam en is al jaren een vast gezicht in de Oostenrijkse skigebieden.

Jumping Jacks

In 2006 (de tijd van het jumpen) neemt Tom Haver samen met 2 oud collega dj’s een cd op. De single komt in de top 20, de clip op TMF en Jumping Jacks is ontstaan.

Hitsingles

Inmiddels is hij bekend van de nummers ‘Stil in mij’ en ‘Samen Vanavond’, een cover van de Brazilliaanse zanger Michel Teló die tot beste cover is uitgeroepen. Ook mag hij in het voorprogramma staan van Michel Teló zijn wereldtour.

Tom Haver boek je tegen de scherpste prijs

Tom Haver een zanger waar je “u” tegen zegt!

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl

Pascal Redeker
Eddy Walsh
Danny Froger
Wesley Klein

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tom Haver boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties