0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
William Janz (Dutch Julio Iglesias)

Biografie William Janz (Dutch Julio Iglesias)

William werd op 5 juni 1974 in Den Haag geboren en al snel bleek dat hij een uitzonderlijk talent had. In 1996 wist hij een finaleplaats te bemachtigen in Henny Huisman’s Soundmixshow en van toen af was de act William Janz (Dutch Julio Iglesias) geboren.

Imitatoren en tribute artiesten boeken of inhuren

William is groot fan van Julio Iglesias en sinds de jaren 90 kruipt William dan ook maandelijks in de huid van zijn Spaanse evenbeeld. Het specifieke geluid van Julio heeft William zich eigen gemaakt.

zangers boek je bij Burolivemuziek.nl

Het is dan ook niet bijzonder te noemen dat hij al vele optredens in het buitenland heeft verzorgt en nog steeds verzorgt. Met name in de Spaanstalige landen is William zeer populair.

In 2019 staat William in de halve finales van de Spaanse Got Talent show en word daarmee door miljoenen mensen bekeken. Zijn ster is nog steeds rijzende en er lijkt geen einde aan te komen.

Bands en artiesten boeken

Naast zijn tribute aan Julio Iglesias is William een Nederlandstalige zanger met een eigen repertoire en zingt daarnaast ook eigen geschreven nummers. “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” en ”Ik wil jou helemaal voor mij alleen” zijn populair.

William Janz (Dutch Julio Iglesias) boeken voor scherpste gage

Een optreden van William Janz is een fantastische Spaanse beleving voor de liefhebber. Naast een optreden 1 x 30 min. is hij nu ook avondvullend te boeken. Zeer geschikt voor bv een dinershow.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je William Janz (Dutch Julio Iglesias) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties