0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
William Janz (Dutch Julio Iglesias)

Biografie William Janz (Dutch Julio Iglesias)

William werd op 5 juni 1974 in Den Haag geboren en al snel bleek dat hij een uitzonderlijk talent had. In 1996 wist hij een finaleplaats te bemachtigen in Henny Huisman’s Soundmixshow en van toen af was de act William Janz (Dutch Julio Iglesias) geboren.

Imitatoren en tribute artiesten boeken of inhuren

William is groot fan van Julio Iglesias en sinds de jaren 90 kruipt William dan ook maandelijks in de huid van zijn Spaanse evenbeeld. Het specifieke geluid van Julio heeft William zich eigen gemaakt.

zangers boek je bij Burolivemuziek.nl

Het is dan ook niet bijzonder te noemen dat hij al vele optredens in het buitenland heeft verzorgt en nog steeds verzorgt. Met name in de Spaanstalige landen is William zeer populair.

In 2019 staat William in de halve finales van de Spaanse Got Talent show en word daarmee door miljoenen mensen bekeken. Zijn ster is nog steeds rijzende en er lijkt geen einde aan te komen.

Bands en artiesten boeken

Naast zijn tribute aan Julio Iglesias is William een Nederlandstalige zanger met een eigen repertoire en zingt daarnaast ook eigen geschreven nummers. “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” en ”Ik wil jou helemaal voor mij alleen” zijn populair.

William Janz (Dutch Julio Iglesias) boeken voor scherpste gage

Een optreden van William Janz is een fantastische Spaanse beleving voor de liefhebber. Naast een optreden 1 x 30 min. is hij nu ook avondvullend te boeken. Zeer geschikt voor bv een dinershow.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je William Janz (Dutch Julio Iglesias) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie