0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Ben Saunders

Biografie Ben Saunders

Saunders werd geboren als tweede zoon van Engelse ouders. Hij heeft een oudere broer, Dean winnaar van Popstars 3, en een jonger broer. Saunders is officieel een geboren Engelsman en verhuisde op zijn tweede naar Nederland. Saunders had van begin 2012 tot juli 2013 een relatie met zangeres en actrice Yvonne Coldeweijer.

Bekende zanger boeken

Eind jaren negentig deden Saunders en zijn broer Dean Saunders mee aan verschillende talentenjachten onder de naam Daddy’s Wish. Op 25 november 1998 waren de broers in een reportage van het jongerenprogramma “Life is like a box of chocolates” van de KRO te zien.

Vier  jaar later namen de broers deel aan het RTL 4-programma Alles voor de band: “Follow that dream”. Hieruit werd de popgroep “Follow That Dream” gevormd, waar de broers beiden deel van uit maakten. In november 2000 haalde de groep de 13e plaats in de Mega top 100 met het nummer “Follow that dream”. Een half jaar later, tijdens de hype van het veel populairdere sterren, besloot de groep uit elkaar te gaan. Ben vervolgde zijn weg als solo artiest!

The Voice Of Holland

Wie kent Ben Saunders nou niet als bekende artiest die begon bij TVOH met zijn prachtige gevoelige versie van de bekende band Kings of leon met het nummer “Use Somebody”.  Zijn covers die hij zong in 3 finales van TVOH stonden deze singles gelijk al in week 48 van 2010 op nummer 1 in de Single Top 100.

Ben Saunders boeken voor scherpste gage

Twee weken later stond “When a man loves a woman” al op nummer 1. De week ertussen stond Adele een week bovenaan. Nooit eerder scoorde een Nederlandse artiest in zo’n korte tijd 3 nummer 1-hits

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ben Saunders boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie