0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ben Saunders

Biografie Ben Saunders

Saunders werd geboren als tweede zoon van Engelse ouders. Hij heeft een oudere broer, Dean winnaar van Popstars 3, en een jonger broer. Saunders is officieel een geboren Engelsman en verhuisde op zijn tweede naar Nederland. Saunders had van begin 2012 tot juli 2013 een relatie met zangeres en actrice Yvonne Coldeweijer.

Bekende zanger boeken

Eind jaren negentig deden Saunders en zijn broer Dean Saunders mee aan verschillende talentenjachten onder de naam Daddy’s Wish. Op 25 november 1998 waren de broers in een reportage van het jongerenprogramma “Life is like a box of chocolates” van de KRO te zien.

Vier  jaar later namen de broers deel aan het RTL 4-programma Alles voor de band: “Follow that dream”. Hieruit werd de popgroep “Follow That Dream” gevormd, waar de broers beiden deel van uit maakten. In november 2000 haalde de groep de 13e plaats in de Mega top 100 met het nummer “Follow that dream”. Een half jaar later, tijdens de hype van het veel populairdere sterren, besloot de groep uit elkaar te gaan. Ben vervolgde zijn weg als solo artiest!

The Voice Of Holland

Wie kent Ben Saunders nou niet als bekende artiest die begon bij TVOH met zijn prachtige gevoelige versie van de bekende band Kings of leon met het nummer “Use Somebody”.  Zijn covers die hij zong in 3 finales van TVOH stonden deze singles gelijk al in week 48 van 2010 op nummer 1 in de Single Top 100.

Ben Saunders boeken voor scherpste gage

Twee weken later stond “When a man loves a woman” al op nummer 1. De week ertussen stond Adele een week bovenaan. Nooit eerder scoorde een Nederlandse artiest in zo’n korte tijd 3 nummer 1-hits

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ben Saunders boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties