0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Starkoo

Biografie Starkoo

Deze act word ingevuld door Starkoo2.0

Marco is een zanger/entertainer in hart en nieren en weet als geen ander het publiek te veranderen in een feestende massa.

Feestzanger en sfeermaker

Marco is geboren in Amersfoort en komt al vroeg in aanraking met de muziek. Zong van 1994 tot 2000 onder zijn eigen naam in toonaangevende en bekende horecazaken als café Bolle Jan in Amstrdam en de Après skihut in Rotterdam.

Hits en feest

Vanaf 2001 treed Marco op onder de naam Starkoo en niet geheel zonder succes. Alle feestDJs hebben zijn hits in de cd koffer en in iedere muziekcomputer staat wel een hit van hem.

‘Laat me nu toch niet alleen’

De single “Laat me nu toch niet alleen” wat in no-time een hit werd in het uitgaanscircuit en bestormde de Mega top 100 en behaalde als hoogste positie nr. 42.
Hoogste notering in de vaderlandse hitlijsten was nr. 4!

Party artiest nr 1

3 x uitgeroepen tot beste Partyartiest van Nederland en zijn tot feestplaten verbouwde covers worden door iedereen meegebruld.

Deze act is doorgestart onder de naam Starkoo 2.0.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Starkoo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties