0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Soul Chain

Biografie Soul Chain

In de zomer van 2014 werd Soul Chain opgericht en bestaat uit Lony Cox – Ingrid Goulding – Ricky Lee & Roy Davis.

Soulfull zangformatie

Deze 4koppige zangformatie stelt  zich het doel om met veel passie, de meest bekende maar vooral de “Lekkerste”soul & Motown songs” het publiek in het hart te raken.
Hou je van Soul-Disco en Dance Classic’s van de jaren 70-80 en 90… Beleef dan deze LIVE sensatie met Soul Chain.

De best of ’70’s en ’80’s

Groovy, energieke performance, en dan hebben we het nog niet over hun enthousiasme, hun geweldige inzet en het plezier die ze op de buhne uitstralen.
Soul Chain is ook prima geschikt voor Suppot-act op evenementen-Bruiloften en Feesten.

Ook  X-mas Diner of X-mas-Party’s met de beste x-mas songs.

Groovy energieke performance, met veel enthousiasme gebracht en met een geweldige inzet en plezier voor het optreden en hun favoriete swinging soul.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Soul Chain boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties