0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Barry Hay

Biografie Barry Hay

Hay is geboren in India, als zoon van een Schotse vader, en een Nederlands-joodse moeder.  Na de echtscheiding van zijn ouders kwam hij op 8-jarige leeftijd met zijn moeder naar Nederland. Hij woonde enige tijd in Amsterdam voordat hij zich met zijn moeder in Den Haag vestigde. Tijdens zijn jeugd zat hij op een Engelstalig internaat. Daarna volgde hij een opleiding aan de kunstacademie.

 Golden earring

Golden Earring was in de jaren zeventig en tachtig populair in de Verenigde Staten dankzij de hits ‘Radar Love’ en ‘Twilight Zone’. De vier rockers uit Den Haag verkopen wereldwijd miljoenen albums.

Solo

In 2012 was Barry Hay als solo artiest te zien tijdens “Vrienden van Amstel Live!” in Ahoy met zijn eigen nummers die hij toen die tijd geschreven had en golden earring klassiekers!

Bekende zanger boeken

Met wereld hits als ‘When The Lady Smiles’ en ‘Back Home’ staat de band jaarlijks nog op menig festivals en evenementen om bezoekers van een staaltje bekende rockklassiekers te voorzien.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Barry Hay boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties