0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Lisa Lois

Biografie Lisa Lois

Lisa Lois, artiestennaam van Lisa Hordijk, (Wageningen, 22 juni 1987) is een Nederlands zangeres. Zij was in 2009 de winnaar van de Nederlandse versie van het televisietalentenjachtprogramma X Factor. Deze winst werd bekroond met een platencontract en het uitbrengen van haar eerste single, een cover van Hallelujah van Leonard Cohen.

X Factor

Op 9 mei 2009 kwam Hordijk in X Factor als winnares uit de bus.
Zij bracht de winnende single Hallelujah ten gehore.
Op 9 juni werd bekendgemaakt dat Hordijk een speciale akoestische versie had opgenomen met topproducer Giorgio Tuinfort, die eerder al samenwerkte met grootheden als Akon, Leona Lewis en Gwen Stefani.
Het nummer werd op 12 juni uitgebracht.

Hallelujah

Verder scoorde Hordijk met Hallelujah de grootste nummer 1-hit van alle talentenjachten ooit in Nederland.
Het nummer behaalt met eerder genoemde versies – jaren na de lancering – de itunes-lijsten van Nederland, Portugal, Zwitserland en België.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Lisa Lois boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties