0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Tina Trucker

Biografie Tina Trucker

Tina’s broer was truckchauffeur en hij nam Tina nogal eens mee op zijn tochten door Europa.
Dat sprak Tina wel aan en ze besloot zelf ook achter het stuur van een vrachtwagen plaats te nemen.

Country zangeres boeken of inhuren

Haar liefde voor de country muziek kwam ze al snel tegen in het truckers wereldje. De combinatie, de zingende Lady Trucker was geboren en bleek succesvol.

Lady trucker

Al sinds haar 16e jaar staat Tina op het podium en met een locale groep kreeg ze veel bekendheid in Brabant en Limburg met een repertoire dat toen bestond uit top 40 hits.

Tina Trucker boeken voor scherpste gage

Haar zangtalent werd in die periode ontdekt door Johnny Hoes en in 1982 maakte ze naam met haar eerste single, “Ik ben een vrouw om te benijden” die uit gebracht werd bij de platenmaatschappij Ariola.

Brabanttoppers

In december 2011  kreeg Tin een uitnodiging om nog een keer op te treden als “gouwe ouwe” in het televisieprogramma “Brabanttoppers”.
Tina vond dit een eer en een uitdaging.

Zelf geschreven

Door het enthousiaste publiek en de vele positieve reacties resulteerde dit in een nieuwe single  “Solo un beso mi amor”, geschreven door Tina Trucker zelf.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tina Trucker boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie