0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tina Trucker

Biografie Tina Trucker

Tina’s broer was truckchauffeur en hij nam Tina nogal eens mee op zijn tochten door Europa.
Dat sprak Tina wel aan en ze besloot zelf ook achter het stuur van een vrachtwagen plaats te nemen.

Country zangeres boeken of inhuren

Haar liefde voor de country muziek kwam ze al snel tegen in het truckers wereldje. De combinatie, de zingende Lady Trucker was geboren en bleek succesvol.

Lady trucker

Al sinds haar 16e jaar staat Tina op het podium en met een locale groep kreeg ze veel bekendheid in Brabant en Limburg met een repertoire dat toen bestond uit top 40 hits.

Tina Trucker boeken voor scherpste gage

Haar zangtalent werd in die periode ontdekt door Johnny Hoes en in 1982 maakte ze naam met haar eerste single, “Ik ben een vrouw om te benijden” die uit gebracht werd bij de platenmaatschappij Ariola.

Brabanttoppers

In december 2011  kreeg Tin een uitnodiging om nog een keer op te treden als “gouwe ouwe” in het televisieprogramma “Brabanttoppers”.
Tina vond dit een eer en een uitdaging.

Zelf geschreven

Door het enthousiaste publiek en de vele positieve reacties resulteerde dit in een nieuwe single  “Solo un beso mi amor”, geschreven door Tina Trucker zelf.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tina Trucker boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties