0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Zangeres Jantien Bijvoet

Biografie Jantien Bijvoet

Speelde op de kleuterschool haar eerste musical en gaf de mooiste woonkamerconcerten en dit was het begin van wat later een fantastische zangeres zou worden.

Allround zangeres

Al sinds ik me kan herinneren zing ik…midden in de woonkamer gaf ik de mooiste concerten.

Op de kleuterschool speelde ze haar eerste musical en eenmaal op de middelbare school sloot ze zich aan bij een musicalvereniging, zodat Jantien kon dansen en acteren!

Zangeres boeken voor scherpe prijs

Heel veel mooie musicals zijn de revue gepasseerd, zoals “Jesus Christ Superstar”, “Cats”, “Hair” en “Evita” waarin jantien de rol van Evita mocht vertolken.

Het werd dan ook snel duidelijk dat ze hier verder mee wilde, dus na het volgen van zanglessen meldde ze zich aan voor het conservatorium in Alkmaar in de richting musical/muziektheater.

Zeer ervaren

Jantien heeft vervolgens lessen gehad van Pia Douwes, Joke de Cruijf, Maria Rondel, Bas Keijzer , Carolina Mout en vele andere. In 2007 behaalde ik na een prachtige eindexamen met de musical “Pippin” mijn diploma.

Multi inzetbare zangeres

Jantien Bijvoet is een fantastische allround zangeres die voornamelijk tot haar recht komt tijdens opdrachten zoals

Huwelijksceremonies
De mooiste dag van je leven en dan jullie liedje live gespeeld tijdens de ceremonie. Jantien zingt en wordt begeleid door een gitarist.

Receptie, diner dansant of feestavond
Door haar ruime ervaring als zangeres in vele genres, past ze zich moeiteloos aan iedere gelegenheid aan.

Uitvaart, avondwake, herdenkingsdienst
Muziek is emotie, het ontroerd, maakt blij, geeft kracht en kan live bij een uitvaart net dat mooie Extra tintje geven.

Coverband
Band geboekt maar de zangeres is ziek? Geen probleem want Jantien valt graag een keer in.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Zangeres Jantien Bijvoet boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties