0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mart Hoogkamer

Biografie Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer werd geboren op 5 Mei 1998, te leiden en heeft in zijn prille jeugd zijn zangkwaliteit weten te ontwikkelen. Zijn warme klank in zijn stem verraad zijn jarenlange ervaring met het levenslied.

Zanger of zangeres boeken of inhuren

Ondanks een longontsteking tijdens opnames van de voorronde wist, de toen nog 17 jarige, Mart hier zich goed doorheen te slaan. Uiteindelijk is Mart in een spannende finale 2de geworden en dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd. De nummers die Mart tijdens halve –en hele finale van Willy Alberti zong, uitten bij velen in ontroering.

Boek een volkszanger

Zo ook bij de familie Alberti….Na een persoonlijke ontmoeting, volgde gesprekken en mondde uit in een duet met Willeke Alberti. Hij werd dan ook niet voor niets de nieuwe Willy Alberti genoemd

Mart Hoogkamer boeken voor scherpste gage

Mart weet 1 ding zeker; hij wil doorbreken als: “de nieuwe Volkszanger van Nederland”. In 2017 brengt hij zijn nieuwe single “in Mijn Droom” uit, die geschreven is door Hans Aalbers en Bram Koning. De laatste werkt veel samen met André Hazes Jr.

Zanger boeken

Behalve de nummers van deze volksartiesten zingt Mart een zeer breed repertoire. En heeft hij een groot bereik bij publiek voor alle leeftijden. Zingt levensliederen van Willy Alberti, Hazes en al die andere Hollandse volkshelden.

Mart Hoogkamer boek je tegen de scherpste prijs

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mart Hoogkamer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties