0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gordon

Biografie Gordon

Wie kent hem niet: Gordon (Cornelis Willem Heuckeroth ). Geboren in Amsterdam op 6 juli 1968). De meestal goedlachse BN’er met het hart op de tong en het haar op de tanden.

Zanger boeken of inhuren

Je houdt van hem óf je haat hem. In dat laatste geval misschien meer the man you love to hate. Gezien zijn succesvolle carriere zijn er aanzienlijk meer mensen die graag naar ‘m kijken en luisteren dan het omgekeerde.

Boek een bekende artiest

Hij won een Zilveren harp en werd met collega Gerard Joling genomineerd voor de Gouden Televizier ring. Naast zanger een begenadigd tv maker, columnist, horeca ondernemer, entertainer en ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds.

Zangers en zangeressen boeken

De nummer-1 hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ (1991) werd Gordons doorbraak. Daarna volgden hits elkaar snel op, met  “Ik bel je zomaar even op”en “Blijf je vanacht bij mij”.

Naast zijn solo carriere was Gordon 6 jaar lid in de Toppers van Gerard Joling, Rene Froger, Jan Smit en Jeroen van der Boom.  3 jaar het gezicht van Los Angeles, The Voices en deed hij in 2009 met de Toppers mee aan het Eurovisie songfestival.

100% NL artiesten

Naast zanger is Gordon tevens een groot tv persoonlijkheid en inspirator. Eentje die nu zijn ervaring en expertise inzet voor bv een productpresentatie of motiverend spreker.

Gordon boeken voor scherpste gage

Dit naast zijn werk als ondernemer en zanger. Gordon is terug en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Welkom.
Bespreek met ons de mogelijkheden van deze duizendpoot op jouw feest of event.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gordon boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties