0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Gordon

Biografie Gordon

Wie kent hem niet: Gordon (Cornelis Willem Heuckeroth ). Geboren in Amsterdam op 6 juli 1968). De meestal goedlachse BN’er met het hart op de tong en het haar op de tanden.

Zanger boeken of inhuren

Je houdt van hem óf je haat hem. In dat laatste geval misschien meer the man you love to hate. Gezien zijn succesvolle carriere zijn er aanzienlijk meer mensen die graag naar ‘m kijken en luisteren dan het omgekeerde.

Boek een bekende artiest

Hij won een Zilveren harp en werd met collega Gerard Joling genomineerd voor de Gouden Televizier ring. Naast zanger een begenadigd tv maker, columnist, horeca ondernemer, entertainer en ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds.

Zangers en zangeressen boeken

De nummer-1 hit ‘Kon ik maar even bij je zijn’ (1991) werd Gordons doorbraak. Daarna volgden hits elkaar snel op, met  “Ik bel je zomaar even op”en “Blijf je vanacht bij mij”.

Naast zijn solo carriere was Gordon 6 jaar lid in de Toppers van Gerard Joling, Rene Froger, Jan Smit en Jeroen van der Boom.  3 jaar het gezicht van Los Angeles, The Voices en deed hij in 2009 met de Toppers mee aan het Eurovisie songfestival.

100% NL artiesten

Naast zanger is Gordon tevens een groot tv persoonlijkheid en inspirator. Eentje die nu zijn ervaring en expertise inzet voor bv een productpresentatie of motiverend spreker.

Gordon boeken voor scherpste gage

Dit naast zijn werk als ondernemer en zanger. Gordon is terug en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Welkom.
Bespreek met ons de mogelijkheden van deze duizendpoot op jouw feest of event.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gordon boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie