0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jeroen van der Boom

Biografie Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom is geboren in Nijmegen op 22 juni 1972 en naast zanger ook televisiepresentator bij o.a.  Bloed, Zweet & Tranen, De Beste Liedjes van, Holland Zingt en Beter Dan Het Origineel.

Bekende zanger boeken of inhuren

Via calltv, theatershow Novomundo, tv programma koppensnellers en DWDD brak Jeroen in 2007 definitief door met het nummer “Jij bent zo”.
Een Nederlandse bewerking van het nummer Silencio van David Bisbal.

Boek een zanger

Na de nummer 1 hitnotering van “jij bent zo” kwam de single “Één wereld” uit en dit nummer bereikte ook de hoogste positie in de top 40.

Toppers in Concert

Jeroen is tevens lid van gelegenheidsformatie de Toppers, waar hij sinds 2009 bij zit nadat Gerard Joling de groep had verlaten. Het jaar daar op kwam Gerard Joling terug en waren ze met z’n vieren. Dit heeft overigens niet lang geduurd.

In 2015 speelde Jeroen de rol van Petrus in het grote muzikaal-bijbelse Paasevenement The Passion in Enschede.

Andere Toppers zangers zijn;

Gerard Joling
René Froger
Jan Smit

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jeroen van der Boom boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties