0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Anita Heilker (Dolly Dots)

Biografie Anita Heilker (Dolly Dots)

Anita schittert tot ver in de jaren tachtig als één van de zangeressen van Nederlands meest succesvolle meidengroep de Dolly Dots. In 1985 krijgt zij een dochter en verlaat ze de groep om zich te concentreren op het moederschap.

Donald Duck

Sinds halverwege de jaren tachtig is zij de stem van Donald Duck in Nederlandse Disney-films. Anita geeft haar ja woord aan voetballer Ton Blanker en verrast iedereen met een fotoreportage in de Playboy. Ook ontplooit Anita haar acteer talent door een vaste rol in de comedyserie ‘Die 2’ van Henk Spaan en Harry  Vermeegen te vertolken.

Thuis op het podium

Zij trad samen met de Dolly Dots op bij De vrienden van Amstel. De reactie hierop is zo overweldigend dat er drie uitverkochte reünieconcerten in Ahoy in Rotterdam volgen en een dvd die de gouden status bereikt op het moment van uitgave.

Veelzijdig

Anita Heilker is niet alleen te boeken voor een optreden met heel veel hits van De Dolly Dots. Op verzoek kan dit worden gevuld met zowel Nederlands als Engels repertoire.

Anita Heilker boek je tegen de scherpste prijs

Informeer ook naar de andere mogelijk zoals bijvoorbeeld het presenteren van een modeshow, productpresentatie of opening.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Anita Heilker (Dolly Dots) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties