0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
JENN VOCALS

Biografie JENN VOCALS

JENN VOCALS zijn 3 fantastische dames die meerstemmig als trio een ode brengen aan de muziek uit de jaren zeventig (70’s).  Met hits als Crosby, Stills & Nash, Joni Mitchell, The Three Degrees en Simon & Garfunkel.

Zangers en zangeressen boeken of inhuren

Deze 3 geweldige dames, Jennie Hidding, Nina Leisink en Eline Havenaar, zingen met hun geweldige stemmen onversterkt in huiskamersfeer of versterkt op evenementen en feesten.

JENN VOCALS boeken voor scherpste gage

Met de grootste hits uit de jaren 70 als repertoire is dit trio voor mooie events of bv een bruiloft zeer geschikt.
Met dit trio hunker je weer naar de jaren ’70.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je JENN VOCALS boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties