0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
All that Jazz and Soul

Soul & Jazz

All that Jazz and Soul biedt u een mix van jazzstandards, soul en popliedjes.
Resultaat is een modern repertoire dat bestaat uit jazznummers met soul of popinvloeden en popnummers met een jazz/soulsound.

Swingende muziek

De combinatie zang, hammond orgel, gitaar en drums staat garant voor sfeervolle muziek. In een avondvullend programma hoort u bekende liedjes van easy listening tot opzwepende dansmuziek in een nieuw jasje voorbijkomen.
Kortom: All that Jazz and Soul bezorgt u een swingend optreden en draagt bij aan het welslagen van uw receptie, diner, feest of partij.

Leden

Jurriaan Suring – Gitaar
Yvonne Mandigers – Zang
Dirkjan de Koning – Drums
Elvis Sergo – Hammond Orgel

All That Jazz & Soul kan tevens als instrumentaal Jazztrio worden geboekt (zonder zangeres).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je All that Jazz and Soul boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties