0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rembrandt Duo

Biografie Rembrandt Duo

Het Rembrandt Duo zijn Eddy Hoorenman & Huub Eikenboom en werken al meer dan 25 jaar met mekaar samen en zijn o.a. bekend van het Manke Nelis trio.

stemmingsorkest boeken

Naast het Manke Nelis trio hebben Eddy en Huub hun muzikale sporen al ruimschoots verdient in het begeleiden van vele Nederlandse en Buitenlandse zangers en zangeressen in o.a. The Shorts of London op het Rembrandplein in Amsterdam.

Bekend van Manke Nelis trio

Op het Rembrandtplein in “The Shorts of Londen” werden Eddy en Huub samen met Manke Melis het trio dat landelijke bekendheid kreeg met de hits: Kleine Jodeljongen, Laat de hele boel maar waaien, Ik zing mijn serenade e.v.a. Dit was het begin van een unieke samenwerking.

Amsterdams repertoire

Dit duo is vaste gast bij de Jordaan Festivals, Jumping Amsterdam en vele festivals en door hun veelzijdigheid kunnen ze een breed repertoire spelen en zingen.

Multi inzetbaar

In ’t Duits, Engels, Limburgs, Jordanees. Van Willy Alberti tot Andre Hazes en Andre Rieu, van Frans Bauer tot Rene Froger en Jan Smit, van Klassiek tot Jazz. Teveel om op te noemen. Zij passen zich moeiteloos aan om de sfeer van het feest en party te verhogen.

Betaalbaar bekend duo boeken

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rembrandt Duo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties