0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Duo Jazzolin

Biografie Duo Jazzolin

Duo Jazzolin bestaat uit zangeres Aleida en Gitarist Martijn van den Brink en indien u op zoek bent naar sfeervolle live-muziek tijdens uw receptie, diner of borrel, dan zijn zij jouw juiste muzikale partner.

jazz duo boeken of inhuren

Terwijl het publiek wat eet, drinkt en praat, wordt het gedompeld in de aangename geluiden van de muziek, die zorgt voor een glimlach van herkenning.
Prachtige ballads, Jazz-standards en ook Latin zal langskomen.

multi inzetbaar muzikaal duo

De kracht zit hem in de prachtige stem en fijne uitstraling van zangeres Aleida en Martijn’s vaardige gitaar begeleiding. Ook de tweestemmigheid bij sommige nummers wordt altijd zeer gewaardeerd.

Duo Jazzolin boeken voor scherpste gage

Door hun jarenlange ervaring voelen zij zeer goed de juiste sfeer aan en welk volume geschikt is voor uw gelegenheid.

Dit duo is ook te boeken als smartlappen trio en Gypsy Jazz trio Blue Skies

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Duo Jazzolin boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties