0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ben the Banjoman

Biografie Ben the Banjoman

Of het nu gaat om een braderie, (week)markt, winkelcentrum, straatfestival of wat voor een gelegenheid dan ook, straatartiest Ben the Banjoman weet er altijd een feestelijk tintje aan te geven. Op zijn paard rijdt hij rond en doet zijn publiek versteld staan! Op ludieke wijze weet hij een ieder te vermaken met echte country toppers, maar ook met bijvoorbeeld een geweldige Nederlandstalige meezinger.

Mobiel muziek boeken of inhuren

Zijn paard geniet ook zichtbaar van de vrolijke, muzikale klanken: het beweegt zich voort al knikkend met het hoofd op het ritme van de muziek! “Mama, hoe kan dat nou?!” is daarbij een veel gehoorde kreet. De act is volledig mobiel: d.w.z. overal inzetbaar zonder gebruik te hoeven maken van stroom of andere voorzieningen. Dit maakt Ben the Banjoman tot dé act voor al uw binnen- en buitenevenementen.

Ben the Banjoman boeken

De act is ook te boeken voor de ontvangst van de gasten op uw (bedrijfs)feest, bruiloft of evenement (entree act). Ben the Banjoman is in te zetten in de aankomsthal of buiten bij de ingang. Met zijn vrolijke muziek weet hij zo al voor aanvang van het feest uw gasten in de juiste stemming te brengen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ben the Banjoman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties