0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gerrit Christiaens

Biografie Gerrit Christiaens

Gerrit Christiaens is met zijn akoestische gitaar, zijn doorleefde stem en mondharmonica een troubadour voor alle leeftijden. Multi inzetbaar en veelzijdig.

Tophits uit heden en verleden

Gerrit Christiaens boek je voordelig bij burolivemuziek.nlTroubadour, zanger, gitarist en muzikant in één Communicatie blijft altijd mogelijk tijdens zijn optreden.

Aan de hand van de repertoirelijst kan men een keuze maken uit meer dan 250 tophits,

deze worden ter plekke uitgevoerd.

Zanger-gitarist

Succes verzekerd voor enkele tot honderden personen Gangmaker, achtergrondmuzikant meezingen en luisteren voor bedrijfs- en privéfeesten ( recepties, hotels, ontvangsten, restaurants, cafés, clubs, terrasjes, verenigingen, festivals, recreatieparken, winkelcentra, huiskamerconcerten).

Troubadour en muzikant

Het feest begint met:  “GERRIT CHRISTIAENS”
Akoestische gitaar, zang en mondharmonica.
Als artiest zing ik – al struinend door het publiek – wat mensen willen horen.
Gasten/luisteraars, krijgen mijn repertoirelijst en hebben de keuze uit meer dan 250 tophits uit heden en verleden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gerrit Christiaens boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties