0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Daniel Oostra

Biografie Daniel Oostra

Daniel Oostra is een sympathieke zanger en heeft het allemaal; een veelzijdig repertoire, een professionele podiumpresentatie en een fantastische (gouden)stem.
Hij weet op elk feest de juiste toon neer te zetten en krijgt iedere zaal meer dan plat met zijn enthousiaste en aanstekelijke manier van performance.

Zanger boeken of inhuren

Als zoon van een cafebaas zit de gezelligheid hem in het bloed. Voeg daar de musicaliteit bij van zijn opa en vader en dan heb je een complete zanger entertainer.
Hij beschikt over het talent om mensen een fantastische avond te bezorgen.

Daniel Oostra boeken voor scherpste gage

Van Michael Bublé tot Frans Duijts, van Robbie Williams tot Marco Borsato. Daniël kan putten uit een enorm breed reperoire, inclusief een groeiend eigen repertoire.

Boek een zanger

Bekend geworden door zijn deelname aan Henny Huismans Soundmixshow weet hij bij elk publiek de juiste snaar te raken en van ieder feest een onvergetelijk feest te maken.

Livemuziek boek je simpel online

Daniël is tevens te boeken in combinatie met zijn eigen band, de Daniel Oostra band voor een avondvullende feestavond.

fotocredits: Nadine de Ruiter Fotografie

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Daniel Oostra boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties