0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Daniel Oostra

Biografie Daniel Oostra

Daniel Oostra is een sympathieke zanger en heeft het allemaal; een veelzijdig repertoire, een professionele podiumpresentatie en een fantastische (gouden)stem.
Hij weet op elk feest de juiste toon neer te zetten en krijgt iedere zaal meer dan plat met zijn enthousiaste en aanstekelijke manier van performance.

zangers boeken of inhuren

Daniel is een rasartiest en een volbloed entertainer. Hij Is meer dan een zanger alleen. Hij beschikt over het talent om mensen een fantastische avond te bezorgen.
Daniel is al vroeg begonnen met optreden en bekend geworden in de Soundmixshow van Hennie Huisman.

Daniel Oostra boek je voor scherpste gage

Van Michael Bublé tot Frans Duijts, van Robbie Williams tot Marco Borsato. Daniël kan putten uit een enorm breed reperoire, inclusief een groeiend eigen repertoire.
Hij weet bij elk publiek de juiste snaar te raken en van ieder feest een onvergetelijk feest te maken.

Livemuziek boek je simpel online

Daniël is tevens te boeken in combinatie met de band Monroo, voor een avondvullende feestavond.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Daniel Oostra boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties