0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Robert Pouwels

Biografie Robert Pouwels

Een veelzijdige entertainer en allround DJ / zanger dat is Rober pouwels!
Van draaien tot een geweldige André Hazes tribute en alles wat daar tussen in zit.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Robert heeft de afgelopen jaren laten zien dat hij van elk evenement een feest kan maken met grappen en muzikaal talent.
Van bruiloft tot bedrijfsfeest en van feesttent tot festival, overal inzetbaar zijn zowel in Nederland als België is het motto van deze entertainer.

Bands boeken bij Burolivemuziek

Als je kiest voor Robert Pouwels dan weet je zeker dat het altijd gezellig is, mensen op de dansvloer, interactie met het publiek en een leuke grap hier en daar. In de loop der jaren is deze man uitgegroeid tot een van de meest geboekte allround DJ’s die ook entertainers zijn.

André Hazes Tribute

Op verzoek kan Robert ook een natuurgetrouwe Hazes tribute leveren, de looks en de sounds komen verrassend dicht bij elkaar!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Robert Pouwels boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties