0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Eric Ekkerman

Biografie Eric Ekkerman

je hebt zangers en je hebt Eric Ekkerman. Eric heeft misschien wel het grootste en breedste repertoire aan muziek welke hij ten gehore kan brengen op de meest uiteenlopende feesten.

Zanger boeken

Hij timmert al ruim 30 jaar aan de weg in muziekland en heeft in een geruime aantal bands en samenstellingen gezeten alvorens hij op de solo tour ging.

zeer breed repertoire en genres

Eric is zeer flexibel en speelt avondvullend als zanger gitarist. Naast optredens heeft Eric ook veel ervaring in de studio’s waar hij aan diverse muziekprojecten heeft meegewerkt.

Avondvullend zanger boeken

Eric boek je voor een hele avond muziek dus in de pauzes verzorgt Eric tevens de muziek zodat er geen stiltes op de avond vallen.
Daarnaast is Eric zeer breed inzetbaar van de bekende evenementen als een bruiloft of personeelsfeest, maar daarnaast is Eric ook zeer goed inzetbaar op seniorenfeesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Eric Ekkerman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties