0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jonna Fraser

Biografie Jonna Fraser

Jonna Fraser, voluit Jonathan Jeffrey Grando (december 1992), is een Nederlands rapper van Surinaamse afkomst. Hij heeft een brede nederhopstijl die varieert van gangster rap tot zwoele soul.

Albums Jonna fraser

Hij bracht verschillende albums uit, waaronder Goed teken dat de elfde positie van de albumtop wist te bereiken. De single Do or die, die hij opnam met de rapformatie Broederliefde, kwam in 2016 op nummer 10 te staan. Daarnaast maakt hij deel uit van het rapcollectief New Wave dat de Popprijs van 2015 in de wacht sleepte.

Bekend van de hits

  • Update met Kempi
  • Ik kom bij je met Frenna
  • Niks nieuws met Jayh & Sevn Alias
  • Lover & best friend
  • Lange weg met kevin
  • Party met Ronnie flex

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jonna Fraser boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties