0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ronnie Flex

Biografie Ronnie Flex

Ronell Langston Plasschaert oftwel Ronnie Flex is geboren in Capelle aan den IJssel op 16 april 1992. Hij is bekend geworden met zijn samenwerking met Lil Kleine en de hitsingle ‘drank en drugs’.

Drank en drugs Hitsingle

Op zijn dertiende begon Ronnie met het produceren van beats en niet veel later begon hij raps te schrijven. Na zijn middelbare schoolperiode ging hij aan de Popacademie studeren en kreeg les van Diggy Dex, die onder de indruk raakte van zijn beats.

popacademy niet afgemaakt

Diggy Dex bracht Plasschaert in contact met Gers Pardoel. Op het debuutalbum van Pardoel verzorgde Ronnie  de beat van de intro en het nummer ‘Zweef’. Ronnie Flex maakte de opleiding niet af en stortte zich volledig op zijn werk als rapper.

In 2013 bracht Ronnie Flex het nummer ‘Zusje’ uit en bereikte de 25e plaats in de Top 40. In december 2014 werd bekend dat dit nummer het 4e meest bekeken filmpje onder Nederlanders van het jaar 2014 was geworden.

2015 succesvol jaar

Het meest succesvolste jaar van Ronnie was toch wel 2015. Het jaar waarin hits als ‘Drank en Drugs’, ‘Ravotten’ en de single ‘Niemand’ uitkwam. Stuk voor stuk hits.

Andere rappers/urban artiesten zijn o.a.
Ali B
Brace
Darryl
Sef

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ronnie Flex boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties