0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Fluitist Paul Smithuis

Biografie Fluitist Paul Smithuis

Paul Smithuis speelt instrumentale muziek op een volledig houten dwarsfluit en is zeer geschikt voor bv huwelijksceremonie, diner en recepties.

Weddingparty

Hij is lid van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO), in het bezit van het “Keurmerk Trouwen” en in 2014 en 2015 werd Paul genomineerd voor de Dutch Wedding Award in de categorie bruiloftsmuziek.

Ervaring

Paul Smithuis is een ervaren muzikant die op zeer breed gebied inzetbaar is. Hij kan als solist maar ook in combinatie met andere artiesten, DJ en of zijn eigen live-band optreden.
Naast optredens tijdens huwelijk heeft hij zich ook bewezen op een groter podium van festival, theater en diverse (bedrijfs)events.

Holland’s Got Talent

Hij maakt zijn eigen CD’s en bereikte in 2014 de halve finale van het tv programa Holland Got Talent.

Repertoire

Hoewel Paul beschikt over een zeer uitgebreid repertoire zal hij samen met u zorgen voor een op maat gemaakt geheel en bij een boeking voor een bruiloft ontvangt het bruidspaar vooraf zelfs professioneel opgenomen demo materiaal.

Multi inzetbaar

Door gebruikt te maken van verschillende geluidssystemen, waaronder een hoogwaardig mobiele set, is het ook mogelijk om op die locaites te spelen waar geen stroom voorhanden is. Denkt u daarbij aan strand, park, bos etc, etc,

Laat u verrassen door de klanken van deze zeer ervaren muzikant!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Fluitist Paul Smithuis boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie