0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Fluitist Paul Smithuis

Biografie Fluitist Paul Smithuis

Paul Smithuis speelt instrumentale muziek op een volledig houten dwarsfluit en is zeer geschikt voor bv huwelijksceremonie, diner en recepties.

Weddingparty

Hij is lid van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO), in het bezit van het “Keurmerk Trouwen” en in 2014 en 2015 werd Paul genomineerd voor de Dutch Wedding Award in de categorie bruiloftsmuziek.

Ervaring

Paul Smithuis is een ervaren muzikant die op zeer breed gebied inzetbaar is. Hij kan als solist maar ook in combinatie met andere artiesten, DJ en of zijn eigen live-band optreden.
Naast optredens tijdens huwelijk heeft hij zich ook bewezen op een groter podium van festival, theater en diverse (bedrijfs)events.

Holland’s Got Talent

Hij maakt zijn eigen CD’s en bereikte in 2014 de halve finale van het tv programa Holland Got Talent.

Repertoire

Hoewel Paul beschikt over een zeer uitgebreid repertoire zal hij samen met u zorgen voor een op maat gemaakt geheel en bij een boeking voor een bruiloft ontvangt het bruidspaar vooraf zelfs professioneel opgenomen demo materiaal.

Multi inzetbaar

Door gebruikt te maken van verschillende geluidssystemen, waaronder een hoogwaardig mobiele set, is het ook mogelijk om op die locaites te spelen waar geen stroom voorhanden is. Denkt u daarbij aan strand, park, bos etc, etc,

Laat u verrassen door de klanken van deze zeer ervaren muzikant!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Fluitist Paul Smithuis boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties