0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Maaike Ouboter

Biografie Maaike Ouboter

Maaike brak in 2013 in Nederland en Vlaanderen door toen ze auditie deed in het televisieprogramma De beste singer-songwriter van Nederland.

Gevoelig nummer

Maaike deed in 2013 mee aan het 2e seizoen van de Beste Singer songwriter van Nederland. De deed auditie met het nummer ‘Dat ik je Mis’, een lied dat geïnspireerd is op de dood van haar ouders. Twee dagen na de uitzending bereikte het lied de nummer 1 positie van de ITunes top100.

Platina status single

Binnen een maand na haar succesvolle auditie had Maaike haar eerste gouden plaat en anderhalf week later bereikte de single een platina status.
De single stond in de Single Top 100, 3FM Mega Top 50 en de Vlaamse Ultra top 50.

Helaas verloor Maaike Ouboter in de finale van Michael Prins.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Maaike Ouboter boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties