0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Patricia Paay

Al op jonge leeftijd volgde Paay piano- , trombone- en balletlessen en in 1965 debuteerde ze als zangeres in een nachtclub in het jazz-orkest van haar vader met de naam The Evergreens. Samen met Anita Meyer en haar zus Yvonne Keeley vormde ze haar eigen backinggroep.

Nationaal Songfestival

Na haar televisiedebuut in 1966 bij de TROS met Patricia zingt, een programma van 20 minuten, bracht ze eind jaren zestig Nederlandstalige nummers uit onder de naam Patricia, waarvan de single Je bent niet hip een hit werd.

Twee andere Nederlandstalige singles bereikten eveneens de Top 40.
In 1969 deed ze met het liedje Jij mee aan het Nationaal Songfestival, maar verloor van Lenny Kuhr.

Patricia zingt, presenteert, geeft motiverende speeches, jureert en is, waar zij ook verschijnt, het oogverblindende, mooie en glamoureuze middelpunt.
Ook kan Patricia op eigenwijze manier een opening verzorgen.

The Star Sisters

In 1983 trad ze voor de grap samen met haar moeder en haar zus Yvonne op als het trio The Star Sisters. Zij zongen liedjes van de Andrews Sisters.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Patricia Paay boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties