0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Anita Meyer

biografie Anita Meyer

Na enkele succesvolle singles lijkt het succes van “The Alternative Way” niet geëvenaard te worden, maar na een verandering van platenmaatschappij in 1980 wordt ze begeleid door een nieuw muzikanten- en productieteam.

Why tell me Why

In het jaar 1981 was haar grote doorbraak met de enorme no1. hit. “Why Tell Me Why”.
Dit werd de best verkochte plaat van 1981. De start voor een imposante carriere was gezet.
Enorme hits zoals “They Don’t Play Our Lovesong Anymore”, “Idaho”, “The One That You Love”, “Het Spijt Me”, e.v.a  volgden.
Later treedt Anita op in de reeks concerten van Lee Towers in Ahoy. Zij zingen daar samen “Run To Me” en ook dat werd weer een dikke no1. hit!
Twee jaar later waagt Anita, toen als eerste zangeres ooit, zelf de stap naar Ahoy met als resultaat een hele reeks uitverkochten voorstellingen.

Ridder in de orde van Oranje Nassau

Met de internationale megahit “Why Tell Me Why”, meerdere Top-10 noteringen, uitverkochte shows in Ahoy en diverse awards mag Anita Meyer zich met recht de meest succesvolle en populairste zangeres uit de jaren 80 en 90!
Alle denkbare onderscheidingen zijn haar toegekend zoals o.a. drie Edisons en de Zilveren en Gouden Harp.
Anita wordt zelfs benoemd tot ridder in de orde van Oranje Nassau Ook in de periode daarna blijft Anita mateloos populair en is een van de meest geboekte artiesten voor met name het evenementencircuit.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Anita Meyer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties