0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Cascada

Biografie Cascada

Cascade is een Duitse Hitmachine die in de zeroes de wereld veroverde met ‘Everytime We Touch’, ‘Miracle‘, ‘Evacuate The Dancefloor‘ en ga zo maar door. Sinds 2004 is de eurodance act niet meer weg te denken uit de internationale hitlijsten.

bekende 00’s act boeken of inhuren

Verkocht zo’n 30 miljoen albums en 15 miljoen downloads wereldwijd en is daarmee één van de succesvolste exportproducten uit Duitsland.
Natalie Horler, zangeres, tourt anno 2018 nog steeds de hele wereld over en brengt een knallende nostalgische show vol hits.

90’s en 00’s artiesten voor scherpste gage

Naast eerdergenoemde hits komen ook floorfillers als ‘What Hurts The Most‘, ‘Truly Madly Deeply‘, ‘Because The Night’ en ‘The Rhythm Of The Night’ voorbij in de 30 minuten durende live act.

Bands en artiesten boek je simpel online

Cascada is uitermate geschikt voor guilty pleasure / zeroes events en festivals die als paddenstoelen uit de grond schieten! Gage en beschikbaarheid op aanvraag.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cascada boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties