0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Andreas Gabalier

Biografie Andreas Gabalier

Andreas Gabalier (Andreas Georg Gabalier) is een zeer populaire Oostenrijkse volkszanger die geboren is op 21 november 1984. Bekend van grote hits als Hula Palu, I Sing A liad für di, Verliebt Verliebt en HalliHallo.

Bekende zangers en zangeressen boeken of inhuren

Begonnen als rechten student maar al snel kwam hij er achter dat het maken van liedjes en studeren niet echt samen ging. Zeker niet toen hij daar ook bij ging optreden en hij steeds vaker gevraagd werd.

Oktoberfest en schlager artiesten

Zingt en componeert zijn eigen nummers welke de eerste jaren van zijn muzikantenbestaan werd opgenomen in een hobby studio bij hem thuis. Daarna ging het sinds 2009 in een stroomversnelling.

Bands en artiesten boeken bij Burolivemuziek.nl

Niet alleen in Oostenrijk is Andreas mateloos populair maar zo niet nog bekender in Duitsland. Dit kwam door zijn grote hit I sing a Liad für di. Hoewel deze plaat hier eerst niet eens gereleased werd, bereikte deze plaat toch de 65e plaats.

Schlagerbands en volksartiesten

Nadat DJ Ötzi de single coverde en uitbracht werd het alsnog een grote hit voor Andreas en bereikte de hogere regionen in de hitlijsten in Oostenrijk waardoor deze plaat tot nu toe de langs genoteerde plaat is.

Andreas Gabalier boeken voor scherpste gage

Door zijn grote verdiensten als zanger heeft Andres vele awards en prijzen in Duitsland en Oostenrijk gewonnen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Andreas Gabalier boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie