0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kleine Viezerik

Biografie Kleine Viezerik

Kleine Viezerik, artiestennaam van Renaldo Dollard, is een Nederlandse rapper uit Amsterdam. Hij is bekend van onder meer het televisieprogramma Ali B op volle toeren, waarin hij met Ali B een eigen versie van de gouwe ouwe van Willeke Alberti maakte.

Kleine Viezerik boeken

Wie kent hem niet de Amsterdamse rapper uit Nieuw-west, die vooral bekend is om zijn rauwe uiterlijk. Zo heeft hij allerlei tatoeages in zijn gezicht en zijn tanden zijn van witgoud. Kleine Viezerik werkt veel samen onder andere met bekende artiesten en heeft het podium ook mogen delen met vele rappers waaronder: Dio, Kempi, Jayh, en Ado’nis.

Boek een rapper

Sinds eind 2015 gebruikt Dollard Rick Versace als artiestennaam. Hij wil een alter ego creëren en mensen meenemen in zijn muziek.

Nominaties en prijzen

Kleine viezerik heeft verschillende nominaties en prijzen op zijn naam staan, burolivemuziek.nl zet een aantal voor je op een rijtje.

•  Gewonnen: State Awards beste artiest
• 3VOOR12 Award nominatie
•  Beste album nominatie
• State Awards beste single nominatie

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kleine Viezerik boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties