0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dio

Biografie Dio

In 2004 begon Dio, wiens echte naam Diorno Dylyano Braaf is, te rappen en samen met Darryl vormde hij de groep ‘Dubbel D’. Ze maakten het nummer Minderjarig, en de baas van platenmaatschappij  Top Notch, ontdekte Dio en Darryl en bood ze een contract aan.

Maar omdat Dio minderjarig was ging en zijn moeder het contract niet wilde tekenen ging het hele verhaal niet door.

Bekende rappers en urban artiesten boeken of inhuren

Na een poosje begon hij weer met rappen, alleen en met anderen, zoals The Opposites, Sef, Reverse en De Jeugd van Tegenwoordig.

In 2007 breekt hij commercieel door met de track Dom, Lomp & Famous met The Opposites en Willie Wartaal. De single staat op het album van the opposites Begin 20, ook kwam de hit op vele verzamelalbums te staan.

Coverbands en urban artiesten

Dio kwam in 2007 ook nog in de finale van de Grote Prijs van Nederland, en werd hij ook nog genomineerd voor een Goude Greep.

bands en artiesten boek je simpel online

In 2008 maakt Dio samen met The Partysquad, Sef, Sjaak & Reverse het nummer Stuk. Het nummer dient ook gelijk als titelsong voor de film Alibi.

Dio brengt samen met Flinke Namen en The Opposites een Mixtape uit genaamd Op Volle Toeren. Aan het einde van 2008 tekent Dio alsnog bij Top Notch.
In 2008 kwam ook nog zijn Album Rock & Roll uit. Waarop de hitsingle Tijdmachine Ft. Sef, staat.

Dio boeken voor scherpste gage

Dio maakt ook de Single van The Partysquad, Licht van de Laser, samen met Sjaak en Sef. Hij wordt ook genomineerd voor 2 3FM Awards.

Of zoek je een andere Urban/rapartiest?
Diggy Dex
Ali B
Yes-R
Darryl

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties