0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Dio

Biografie Dio

In 2004 begon Dio, wiens echte naam Diorno Dylyano Braaf is, te rappen en samen met Darryl vormde hij de groep ‘Dubbel D’. Ze maakten het nummer Minderjarig, en de baas van platenmaatschappij  Top Notch, ontdekte Dio en Darryl en bood ze een contract aan.

Maar omdat Dio minderjarig was ging en zijn moeder het contract niet wilde tekenen ging het hele verhaal niet door.

Bekende rappers en urban artiesten boeken of inhuren

Na een poosje begon hij weer met rappen, alleen en met anderen, zoals The Opposites, Sef, Reverse en De Jeugd van Tegenwoordig.

In 2007 breekt hij commercieel door met de track Dom, Lomp & Famous met The Opposites en Willie Wartaal. De single staat op het album van the opposites Begin 20, ook kwam de hit op vele verzamelalbums te staan.

Coverbands en urban artiesten

Dio kwam in 2007 ook nog in de finale van de Grote Prijs van Nederland, en werd hij ook nog genomineerd voor een Goude Greep.

bands en artiesten boek je simpel online

In 2008 maakt Dio samen met The Partysquad, Sef, Sjaak & Reverse het nummer Stuk. Het nummer dient ook gelijk als titelsong voor de film Alibi.

Dio brengt samen met Flinke Namen en The Opposites een Mixtape uit genaamd Op Volle Toeren. Aan het einde van 2008 tekent Dio alsnog bij Top Notch.
In 2008 kwam ook nog zijn Album Rock & Roll uit. Waarop de hitsingle Tijdmachine Ft. Sef, staat.

Dio boeken voor scherpste gage

Dio maakt ook de Single van The Partysquad, Licht van de Laser, samen met Sjaak en Sef. Hij wordt ook genomineerd voor 2 3FM Awards.

Of zoek je een andere Urban/rapartiest?
Diggy Dex
Ali B
Yes-R
Darryl

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dio boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie