0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rapper Sjors

Biografie Rapper Sjors

Update: In tegenstelling tot de vermelding van Rapper Sjors op onze site doet vermoeden is deze pannenkoek niet bij ons te boeken. Als je bezoekers van jouw “show” uitmaakt voor de meest verschrikkelijke ziekte kanker enzovoorts, dan ben je voor ons het boeken niet waard. Kijk liever op onze site verder naar ‘echte’ rappers of andere artiesten.

 

We kennen Rapper Sjors vooral van Man Bijt Hond. Onmiddelijk na de eerste uitzending van Man Bijt Hond kwamen er veel reacties op zijn optreden. Sommigen van zijn fans zochten hem bewust thuis op. Het kon zomaar gebeuren dat op een avond er tientallen fans op zijn stoep stonden.

Man bijt Hond

Het mag duidelijk zijn: Rapper Sjors heeft iets………..Hij is politiek en maatschappij-kritisch en maakt daar Raps over. Dat deed hij over de belastingdienst maar ook over de ouderenzorg en het belastingvoordeel voor de bezitters van oldtimer-auto’s en nu ook over het Nederlandse drugbeleid in zijn laatste single “Gratis Wiet”.

Zijn nummers gaan ergens over.

Maatschappij kritische rapper

Sjors heeft een nuchtere kijk op de dingen en over onrecht kan Sjors zich behoorlijk opwinden. In de zomer van 2013 kwamen Dave Donkervoort (Purple Studio) elkaar tegen en al snel werd afgesproken samen wat te gaan proberen. Dat resulteerde in “De Ware Liefde” zijn voorlaatste single.

Duidelijk is nu ook welke kant het opgaat met Rapper Sjors. Vette Funk gemixed met R&B-Hip Hop en Nederlandse maatschappij-kritische teksten maar wel dansbaar.
Andere Rappers zijn o.a.
Ali B
Yes-R
Kraantje Pappie

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rapper Sjors boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties