0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Johan Kettenburg

Biografie Johan Kettenburg

Johan Kettenburg werd in 1972 geboren in Hilversum. Hij werd, opvallend genoeg, slechthorend geboren. Zijn ouders ontdekten dit bij toeval op zijn 5e levensjaar en op zijn 7e jaar leerde hij pas echt praten.

Zanger boeken of inhuren

Nu ruim 20 jaar later heeft hij al een hele carriere achter de rug als zanger van het volkse repertoire. Deed in 2013 al mee met het tv programma “Bloed zweet en tranen” en wist het zelfs bijna tot de finales te schoppen.

Boek een artiest

In 2021 doet Johan mee met het rtl4 realityprogramma “Ik geloof in mij” waarin een aantal zangers waaronder René le Blanc, Dario , Gio en Rutger van Barneveld gevolgd worden tijdens hun optredens.

Johan Kettenburg boeken voor scherpste gage

Johan is te boeken voor de meest uiteenlopende feesten waar het levenslied en volkse muziek de boventoon voert.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Johan Kettenburg boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties