0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Dutch Pianist

Biografie The Dutch Pianist

Pianist Gijs van Winkelhof werkt al jaren in de entertainment business en heeft de afgelopen jaren als “The Dutch Pianist” opgetreden op talloze huwelijken, gala’s en (zakelijke) evenementen, zowel solo piano als begeleiding van verschillende artiesten.

Pianist boeken of inhuren

Gijs studeerde cum laude af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht met als afstudeerrichting Compositie voor de Media en trad in het binnen- en buitenland op, zowel als begeleider als solist.

Instrumentale artiesten online

Wat zijn oren horen, spelen zijn handen! Door zijn eigen arrangementen en improvisaties werd hij een bekende YouTube-pianist met meer dan een miljoen hits.
Dankzij dit medium verwierf hij bekendheid in Japan. Hij trad meerdere malen op in Tokio in de Suntory Hall en de Yamaha Hall.

The Dutch Pianist boeken voor scherp gage

Gijs is een zeer ervaren pianist, te boeken voor solo optredens, sfeermuziek tijdens uw evenement of begeleiding van artiesten.

let op: dit is een instrumentale act!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Dutch Pianist boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties