0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Een dutch Pianist

Biografie Een dutch Pianist

Een dutch Pianist boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl. Onze conservatorium geschoolde pianisten hebben de afgelopen jaren opgetreden op talloze huwelijken, gala’s en (zakelijke) evenementen, zowel solo piano als begeleiding van verschillende artiesten.

Pianist boeken of inhuren

Zoek je een pianist die afgestudeerd is aan een conservatorium dan kunnen we je zeker helpen. Naast een gedegen opleiding is ervaring evenzo belangrijk en dat hebben de Dutch pianisten van Burolivemuziek.nl.

Instrumentale artiesten online

Wat oren horen, spelen de handen! Prachtige arrangementen op maat voor de meest sfeervolle gelegenheden. Maar ook de standaard klassiekers worden zeker niet vergeten.

Een Dutch Pianist boeken voor scherp gage

De Dutch pianisten van Burolivemuziek zijn ervaren pianisten, te boeken voor solo optredens of in diverse settingen in overleg, sfeermuziek tijdens uw evenement of begeleiding van artiesten.

let op: dit is een instrumentale act!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Een dutch Pianist boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties