0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Michiel Borstlap

Biografie Michiel Borstlap:

In 1992 rondde Borstlap zijn studie aan het conservatorium in Hilversum, waar hij pianolessen kreeg van Henk Elkerbout en Rob Madna, cum laude af en won hij de eerste prijs als beste solist bij de Europe Jazz Contest in Brussel.
Twee jaar later gaf hij zijn eerste concert op het North Sea Jazz Festival.

Edison Award:

In 2009 was Michiel Borstlap met de jazzformatie BBG (Bennink-Borstlap-Glerum) op tournee, onder meer in Nederland, Zwitserland, Italië en Japan. Dit album ontving in 2009 de Edison Jazz Award.

Als schrijver:

Borstlap schreef een boek over zijn avonturen in het Midden-Oosten, die hij beleefde tijdens het componeren en uitvoeren van zijn Opera, en werd uitgegeven door uitgeverij Van Oorschot.
Daarnaast schrijft hij maandelijkse columns voor magazines JAZZISM.

Samenwerking:

Borstlap werkte samen met vele musici in binnen- en buitenland, waaronder Herbie Hancock, Wayne Shorter, Bill Bruford, Gino Vannelli, Pat Metheny, Assala Nasri, Jimmy Haslip, Les Paul, Lori Lieberman, Han Bennink, George Duke en Ludovico Einaudi.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Michiel Borstlap boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties