0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Piano en Co

Biografie Piano en Co

Een groep zeer ervaren energieke muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren  tot iets verrassends.
Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt à la Piano & Co! Passie, humor en muzikaliteit zijn sleutelwoorden voor deze zeer toegankelijke show.

Piano & Co boeken voor scherpste gage

Deze groep unieke muzikanten spelen alles wat u vraagt. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest! Geen avond is hetzelfde bij Piano & Co omdat u bepaalt wat er gezongen wordt!

Pianoshow boeken of inhuren

Voor ieder feest bepalen wij samen met onze klant de beste setting en geven wij het juiste advies. Een stukje maatwerk is hierin essentieel want ieder feest is uniek.
PEOPLE LIKE TO COLLECT MEMORIES, RATHER THAN THINGS!

Mogelijke settings

* Alle shows worden opgebouwd vanuit een duo setting. Deze pianist/zanger en drummer kunnen worden aangevuld met o.a. een 2e pianist, gitarist, DJ, zangeres ensaxofonist.
Je bepaalt zelf jouw favoriete setting!

Single Pianoshow: 2 personen.
Voor de wat kleinere personeelsfeesten, feesttenten, openlucht, bruiloften en kroegen.
Bezetting : 1 zingende pianist achter een witte vleugel (m/v) en drummer.
Duur show : 3 x 50 minuten.

Single Pianoshow: 3 personen.
Feesttenten, personeelsfeesten, openlucht en bruiloften.
Bezetting : 1 zingende pianist achter een witte vleugel (m/v), drummer en gitarist. (i.p.v. de gitarist kunt u ook kiezen voor een zangeres of saxofonist.
Duur show : 3 x 50 minuten.

Dueling Pianoshow
Personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, feesttenten, openlucht en privé feesten.
Bezetting : 2 zingende pianisten achter twee witte vleugels en een drummer.
Duur show : 3 x 50 minuten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Piano en Co boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie