0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Piano en Co

Biografie Piano en Co

Een groep zeer ervaren energieke muzikanten weet met deze show elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren  tot iets verrassends.
Ieder verzoekje uit de zaal wordt opgevangen en verrassend verpakt à la Piano & Co! Passie, humor en muzikaliteit zijn sleutelwoorden voor deze zeer toegankelijke show.

Piano & Co boeken voor scherpste gage

Deze groep unieke muzikanten spelen alles wat u vraagt. Met hun brede repertoire weten ze ieder publiek aan hun voeten te krijgen. Als Piano & Co op bezoek komt, is het gegarandeerd feest! Geen avond is hetzelfde bij Piano & Co omdat u bepaalt wat er gezongen wordt!

Pianoshow boeken of inhuren

Voor ieder feest bepalen wij samen met onze klant de beste setting en geven wij het juiste advies. Een stukje maatwerk is hierin essentieel want ieder feest is uniek.
PEOPLE LIKE TO COLLECT MEMORIES, RATHER THAN THINGS!

Mogelijke settings

* Alle shows worden opgebouwd vanuit een duo setting. Deze pianist/zanger en drummer kunnen worden aangevuld met o.a. een 2e pianist, gitarist, DJ, zangeres ensaxofonist.
Je bepaalt zelf jouw favoriete setting!

Single Pianoshow: 2 personen.
Voor de wat kleinere personeelsfeesten, feesttenten, openlucht, bruiloften en kroegen.
Bezetting : 1 zingende pianist achter een witte vleugel (m/v) en drummer.
Duur show : 3 x 50 minuten.

Single Pianoshow: 3 personen.
Feesttenten, personeelsfeesten, openlucht en bruiloften.
Bezetting : 1 zingende pianist achter een witte vleugel (m/v), drummer en gitarist. (i.p.v. de gitarist kunt u ook kiezen voor een zangeres of saxofonist.
Duur show : 3 x 50 minuten.

Dueling Pianoshow
Personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, feesttenten, openlucht en privé feesten.
Bezetting : 2 zingende pianisten achter twee witte vleugels en een drummer.
Duur show : 3 x 50 minuten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Piano en Co boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties