0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Bouwers

Biografie De Bouwers

Frankie en Marscha Bouwer is het feest duo die uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft een succes maakt! De brouwers hangen daar niet alleen de feestbeesten uit ze zullen ook goed van de partij zijn bij bier en oktoberfeesten kroegfeesten en niet te vergeten de uber leuke Apres ski!

Wat ooit begon als een geintje bij een kroeg met een nummertje is uitgegroeid tot een geweldig duo, zij zijn nu serieus bezig met hun artiesten leven en zorgen dat je bij elk feest uit je dak kunt gaan!

Sneekweek

In 2008 verschenen ze tijdens de Sneekweek met hun zeven kinderen in Gordons “Gillend naar huis” op RTL4. Na het bekender worden reden ze regelmatig langs Martiniplaza, Ahoy, Brabant Hallen en kwamen op de grote feesten. De Bouwers Touren regelmatig naar Duitsland dus weten van de hoed en de rand wat betreft het Nederlandse en Duitse repertoire. Elke winter touren ze een aantal weken door Oostenrijk en in de zomer treden ze op in Spanje.

Apres ski hit

Daar blijft het niet bij voor het duo! Ze komen regelmatig in oosterrijk en hebben een goede hit gescoord!  Wel genoemd de Duitstalige Apres ski hit “Oh oh Tirol”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Bouwers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties