0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
De Bouwers

Biografie De Bouwers

Frankie en Marscha Bouwer is het feest duo die uw personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft een succes maakt! De brouwers hangen daar niet alleen de feestbeesten uit ze zullen ook goed van de partij zijn bij bier en oktoberfeesten kroegfeesten en niet te vergeten de uber leuke Apres ski!

Wat ooit begon als een geintje bij een kroeg met een nummertje is uitgegroeid tot een geweldig duo, zij zijn nu serieus bezig met hun artiesten leven en zorgen dat je bij elk feest uit je dak kunt gaan!

Sneekweek

In 2008 verschenen ze tijdens de Sneekweek met hun zeven kinderen in Gordons “Gillend naar huis” op RTL4. Na het bekender worden reden ze regelmatig langs Martiniplaza, Ahoy, Brabant Hallen en kwamen op de grote feesten. De Bouwers Touren regelmatig naar Duitsland dus weten van de hoed en de rand wat betreft het Nederlandse en Duitse repertoire. Elke winter touren ze een aantal weken door Oostenrijk en in de zomer treden ze op in Spanje.

Apres ski hit

Daar blijft het niet bij voor het duo! Ze komen regelmatig in oosterrijk en hebben een goede hit gescoord!  Wel genoemd de Duitstalige Apres ski hit “Oh oh Tirol”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Bouwers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie