0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Gipsy Queen

Biografie Gipsy Queen

Gipsy Queen is subtiel, poëtisch en authentiek. Een betoverend viool en gitaarspel en hartverwarmende zangstemmen maken Gipsy Queen tot een uniek afgestemd ensemble.

Latin band boeken

Zeer geschikt voor verjaardagsfeest, bruiloft, themafeest, receptie, opening, bedrijfsfeest en festival. Gipsy Queen speelt onversterkt of met eigen geluidsinstallatie.

Uitgebreid repertoire

Gipsy Queen speelt een uitgebreid repertoire bestaande uit gevarieerde melodieën uit Zuid – Amerika, Spanje en Mexico. Muziek om bij weg te zwijmelen, om op te dansen of om van te genieten.

Band boeken voor scherpste gage

Beschikbaar in diverse settingen en uiteraard is daar de prijs ook op gebaseerd. Burolivemuziek maakt graag een prijs op maat voor uw feest.

Duo – zang/viool + gitaar
Trio – zang/viool + gitaar en bas
Kwartet – zang/viool, gitaar, bas, percussie of trompet
Grotere bezettingen ook mogelijk

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Gipsy Queen boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties