0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Best off

Biografie Best off

Best Off is een dynamisch duo dat bestaat uit de zanger/entertainer Toon Schut en de lieftallige zangeres Ryan van Langen. Dit duo is anders dan andere duo’s, wat hen anders maakt komt door hun gekkigheid. Ze nemen bijvoorbeeld een knal gele piano mee, die gebruikt wordt voor decor. De piano is ingebouwd met spectaculaire licht-, geluid- en rookeffecten die nooit zal ontbreken bij een optreden van de twee.

Groot repertoire

Best Off heeft een verschrikkelijk groot repertoire. De naam zegt het al, het duo brengt het beste van de Nederlandstalige hits, het beste van de jaren ’80 & ’90 etc.
Toon en Ryan beschikken over een moderne licht en geluid set en ze zijn geschikt voor elke gelegenheid. Best Off is inzetbaar voor een intiem diner dansant, heerlijke lounge settings, gezellige cafés, bruiloften, bedrijfsfeesten en swingende kermissen waarbij er gedanst kan worden tot diep in de nacht.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Als je voor Best Off kiest dan krijg je kwaliteit voor een eerlijke prijs en dat is ook het motto van de twee. Toon heeft een gouden keel en heeft jarenlang ervaring opgedaan in een aantal coverbands. Eén daarvan is de begeleidingsband van Albert West. Ryan deed mee aan Henny Huismans Soundmixshow en eindigde op de derde plek met haar cover van Sacrefice van Anouk. Met hun jarenlange ervaring en oneindig repertoire is Best Off een all round duo dat geschikt is voor elke gelegenheid en op vele locaties.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Best off boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie