0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Best off

Biografie Best off

Best Off is een dynamisch duo dat bestaat uit de zanger/entertainer Toon Schut en de lieftallige zangeres Ryan van Langen. Dit duo is anders dan andere duo’s, wat hen anders maakt komt door hun gekkigheid. Ze nemen bijvoorbeeld een knal gele piano mee, die gebruikt wordt voor decor. De piano is ingebouwd met spectaculaire licht-, geluid- en rookeffecten die nooit zal ontbreken bij een optreden van de twee.

Groot repertoire

Best Off heeft een verschrikkelijk groot repertoire. De naam zegt het al, het duo brengt het beste van de Nederlandstalige hits, het beste van de jaren ’80 & ’90 etc.
Toon en Ryan beschikken over een moderne licht en geluid set en ze zijn geschikt voor elke gelegenheid. Best Off is inzetbaar voor een intiem diner dansant, heerlijke lounge settings, gezellige cafés, bruiloften, bedrijfsfeesten en swingende kermissen waarbij er gedanst kan worden tot diep in de nacht.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Als je voor Best Off kiest dan krijg je kwaliteit voor een eerlijke prijs en dat is ook het motto van de twee. Toon heeft een gouden keel en heeft jarenlang ervaring opgedaan in een aantal coverbands. Eén daarvan is de begeleidingsband van Albert West. Ryan deed mee aan Henny Huismans Soundmixshow en eindigde op de derde plek met haar cover van Sacrefice van Anouk. Met hun jarenlange ervaring en oneindig repertoire is Best Off een all round duo dat geschikt is voor elke gelegenheid en op vele locaties.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Best off boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties