0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Given Horse

Biografie The Given Horse

Helaas zijn de Given Horse per april 2021 gestopt. Gelukkig zijn er heel veel passende vergelijkbare alternatieven als bv Suitz, Bronco Brothers of Jolly Mango’s.

Frontmannen van The Given Horse zijn Marius van der Leij en Johannes Peetsma. Ze tourden een maand door Japan met als doel in één maand tijd zo famous mogelijk te worden.

Duo boeken of inhuren

Dit werd als serie uitgezonden via Flabber en enorm goed bekeken. Twee jaar geleden deed het duo al iets vergelijkbaars in Amerika waar ze moesten overleven als straatartiest.

coverband en singer songwriter

3FM noemde het ‘Een stoerdere versie van Acda en de Munnik’ en 3FM DJ Domien Verschuuren : ‘Dit is een band om in de gaten te houden’
The Given Horse treedt veel op als duo met eigen mooie liedjes maar is ook te boeken voor commerciële feesten.

Duo tegen scherpe prijs boeken

Eind 2015 wonnen Marius en Johannes de publieksprijs van de Friese PopAwards en tijdens Eurosonic/Noorderslag, waar ze meerdere keren speelden, kregen ze lovende recensies van verschillende landelijke platforms.

The Given Horse is een duo om rekening mee te houden!

Wil je een iets spectaculairdere versie van dit duo? Boek dan Luftwaffel. Dé live (dj)sensatie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Given Horse boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie