0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bram boender

Biografie bram boender

Bram Boender geboren en getogen in dieren heeft al enige ervaring in muziek. Hij heeft een artiestenopleiding gevolgd en heeft al menig podium gezien. Zelf leerde hij gitaar spelen zonder enige hulp inmiddels al 7 jaar en Gooeééed kunnen we wel zeggen! Rock kan boender ook maar zijn voorkeur gaat uit naar Singer-songwriter muziek “dat is zo lekker chill”.

Boeken bekende nieuwe artiest

Muziek is waar bram in gegroeid is. Bram wil bekend worden en doorbreken in Nederland. Hij is vanaf moment 1 bij Idols gezegd dat hij niet op zou geven en gaat genieten van zijn avontuur in de muziek. Het publiek en de jury van waren telkens weer opnieuw onder de indruk van de jonge gozer.

Bekend van Idols

Tijdens de battle tussen Julia van Helvoirt en Bram won de blondine van hem. Ondanks de deelname aan het talentenprogramma Idols bracht Bram de single ‘Everything to me’ uit. Bekijk de muziek video rechts op de website!
Boek Bram boender nu! Bij burolivemuziek.nl

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bram boender boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties