0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bram boender

Biografie Bram Boender

Bram Boender, geboren en getogen in Dieren, heeft al enige ervaring in muziek. Hij heeft een artiestenopleiding gevolgd en heeft al menig podium gezien. Zelf leerde hij gitaar spelen zonder enige hulp inmiddels al 7 jaar en Gooeééed kunnen we wel zeggen!

Zangers boeken of inhuren

De afgelopen jaren heeft Bram muzikaal niet stil gezeten. In 2017 werd hij tweede bij de tv-talentenjacht Idols en in 2018 werd hij uitgeroepen tot winnaar van het SBS-programma House of Talent.

Boek een artiest simpel online

In 2019 heeft hij zich volledig gestort op het schrijven van nieuwe muziek en hij heeft meer energie dan ooit om deze aan iedereen te laten horen.

Boeken bekende nieuwe artiest

Bram is een singer-songwriter in hart en nieren en hij kan zowel gitaarspelen als achter de piano de mooiste klanken laten horen. Zijn nummers komen in de buurt van Ed Sheeran en John Mayer.

Bram Boender boeken voor scherpste gage

De setlist is zeer gevarieerd en hij speelt van uptempo nummers tot ballads. Mocht je een specifiek nummer willen horen die avond, dan is dat zeker bespreekbaar.

Bekend van Idols

Tijdens de battle tussen Julia van Helvoirt en Bram won de blondine van hem. Ondanks de deelname aan het talentenprogramma Idols bracht Bram de single ‘Everything to me’ uit. Bekijk de muziek video rechts op de website!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bram boender boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties