0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Stringcaster

Biografie Stringcaster

Vijf mannen met snaarinstrumenten en een mondharmonica welke doorgewinterde muzikanten zijn met roots in de blues, rockabilly, Irish folk en country.

Jaren 40 en 50 muziek boeken

Ze staan al jaren op podia in binnen en buitenland en speelden onder andere samen met James Burton, Rocky Burnette, Paul Burlison, Albert Lee, DJ. Fontana en Jim Weider en Helen Watson.

Rock ’n Roll en country muziek

De muziek is een mengeling van bluegrass, rockabilly, country, folk en hillbilly en met stuwende mondharmonica, highspeed viool, pickin’ resonator gitaar, 5-string banjo, high-octane mandoline, strumming rhythm gitaar en driving bass wordt een eigen sound neergezet.

Coverband boeken tegen scherpste prijs

Covers en traditionals uit de jaren ’40 & ’50.

Line up

Ralf Wychgel : Mandolin & Lead
Vocals Jimmy Ellis : Violin & Mandolin
Robert van Driesten : Harmonica, Banjo & Vocals
Martin Voogd : Rhythm Guitar & Vocals
Marcel Verbaas : Upright Bass & Vocals

Ook te boeken als trio De Swingers

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Stringcaster boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties