0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Swingers

Biografie de Swingers

Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk bedrijfsfeest, evenement, bruiloft of receptie?
De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen.

Breed repertoire met good looking muzikanten

Net zoals op hun debuut CD “Covers Galore” spelen de Swingers ook live uitsluitend op akoestische instrumenten zoals contrabas, gitaar en cajon.
Het repertoire behelst bekende (en hele bekende), lekker in het gehoor liggende songs uit verschillende muziekgenres.
Van rock ’n roll tot meezingers en van blues tot disco.

trio boeken voor scherp gage

De bandleden hebben in binnen- en buitenland met artiesten als Paul Burlison (gitaarheld uit de jaren ’50), James Burton (gitarist van o.a. Elvis Presley, Johnny Cash en Frank Sinatra), Rocky Burnette (80’s hit Tired of Toein’ the Line), Jim Weider (The Band), Albert Lee (gitarist van o.a. Everly Brothers, Emmylou Harris en Eric Clapton) en in diverse andere bezettingen gespeeld voordat ze uiteindelijk in 2010 de Swingers hebben gevormd.

Akoestisch of versterkt spelen

De strak in het pak gestoken Swingers kunnen zowel versterkt als akoestisch/mobiel optreden. Dus net zo goed op een podium als tussen het publiek zelf.
Dit gecombineerd met hun knappe, intelligente en charmante uitstraling zorgt ervoor dat ze door muziekliefhebbers uit elke leeftijdscategorie worden bewonderd.
De aanwezige gasten zullen u zeker roemen om uw keuze.

De altijd vrolijke Swingers bestaan uit:
Martin Voogd – Gitaar en zang
Marcel Verbaas – Contrabas en zang
Robert van Driesten – Cajon en zang

De Swingers kun je ook in 5mans formatie boeken. Voor de beste blues, rockabilly, Irish folk and country. Stringcaster

Kijk ook eens naar deze akoestische bands/artiesten:
De Busquitos
William Smulders Band
Mellow

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Swingers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties