0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
GDFL Brassband

Biografie GDFL Brassband

GDFL Brassband is in 2014 opgericht door de toen 15 jarige Geaorgie Sumter. Maar wie een onervaren simpel brassbandje verwacht komt bedrogen uit. Georgie pakte het meteen professioneel aan.

Boek een Brassband

Hij verzamelde de allerbeste jonge percussionisten om zich heen en vormde een brassband. Hun standplaats is Almere. Begonnen met 5 leden is hun brassband nu uitgegroeid tot een stabiele 15 leden en groeit nog steeds.

Brassband boeken of inhuren

Als vanzelfsprekend staat de klant en het publiek centraal en geniet iedereen van de ritmische klanken die de band voortbrengt. Stilstaan is geen optie en ook het publiek word bij hun show betrokken.

GDFL Brassband boeken voor scherpste gage

De band is zeer geschikt als looporkest in winkelcentra maar ook op een spetterende opening van een (bedrijfs)feest/bruiloft/festival/verjaardag/parades maken ze graag een feest van.

Vind hier meer brassbands.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je GDFL Brassband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties