0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Los Elegantes Caribenos

Biografie Los Elegantes Caribenos

Met Los Elegantes Caribenos swingt ieder feest de pan uit! Dit swingende 14 koppig orkest speelt op 110% dansbare salsa speelt, waaronder vele bekende Cubaanse klassiekers. 

Over Los Elegantes Caribenos

De bandleden zijn afkomstig uit Cuba, Venezuela, Dominicaanse Republiek, Suriname, Curaçao en Nederland. Zij passen perfect op uitbundige verjaardagen, vrolijke bruiloften, swingende recepties en bedrijfsfeesten waar dansen verplicht is. Want één ding is zeker, stilzitten wanneer Los Elegantes Caribenos speelt is on-mo-ge-lijk!

Salsa orkest boeken

Salsa is een vrije vertaling van gezelligheid, sfeer en dansgarantie! Haal je een Salsaband in huis dan weet je dus zeker dat de juiste swingende toon gezet wordt. Los Elegantes Caribenos verzorgt graag de muziek tijdens jouw verjaardag, bruiloft, receptie of bedrijfsfeest. Speciaal voor gelegenheden waar de ruimte of het budget beperk is er ook de mogelijkheid om met een kleine bezetting de muziek te verzorgen.

Los Elegantes Caribenos inhuren of boeken

Het boeken van een band, artiest of dit gave orkest gaat heel eenvoudig. Heb je nog vragen of wil je meer weten over dit orkest of een andere band? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen of neem gerust contact op.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Los Elegantes Caribenos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie