0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
BooomBassTic

Biografie BooomBassTic

BooomBassTic is ontstaan in mei 2009 tijdens een gezellige samba spelers borrel op een zonnig terras in Utrecht en na het eerste flitsende optreden smaakte dit alleen maar naar meer en sindsdien treden ze ongeveer 20 keer per jaar op.

Sambaband en Brassband boeken of inhuren

De band bestaat uit ongeveer 30 leden maar ieder optreden is op maat te maken en zodoende is de band in te zetten voor de kleinere feesten maar zeker ook de grotere waar de gehele formatie kan knallen.

bands voor ieder feest

Wekelijks word er geoefend. En door het gezellig samen spelen en samen werken aan steeds betere techniek en professionaliteit. En naast de enorme dosis positieve energie merk je het enthousiasme bij iedere muzikant.

BooomBassTic boeken voor scherpste gage

Naast de optredens verzorgen de muzikanten ook samba workshops. Leer tijdens een gezellige middag of avond de basisbeginselen van percussie.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je BooomBassTic boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties