0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Rolling Beat Machine

Biografie Rolling Beat Machine

Wilt u iets unieks op uw feest of evenement? Dan is Rolling Beat Machine helemaal iets voor jou. Als enige band op aarde treden de muzikanten op met een speciale, magische machine.

Mobiel muziek boeken of inhuren

Een soort van antieke steampunk – muzicopter waar alle benodigdheden voor een professionele mobiele live act in zijn ondergebracht. Dit moet je gezien hebben en als je het gezien hebt kun je niet wachten tot de volgende keer.

Boek simpel online de beste artiesten

Geef deze rolling machine 1 stopcontact en ze zetten de hele boel op de kop. Binnen, buiten, zaal, tuin, winkeldcentrum of kantoor. Ze produceren het meeste feest per m2.  Unieke live act.

Looporkesten boeken

Na jaren van intensief onderzoek vond kapitein Bastard de machine in een pandjeshuis in Caïro en maakte hem volledig schoon en lapte hem volledig op. Rolling Beat Machine is teruggekeerd om te voldoen aan twee van de belangrijkste behoeften van het leven: vrijheid en plezier.

Rolling Beat Machine boeken voor scherpste gage

Te boeken met 4 of 5 muzikanten.  Drums, bas, toetsen, gitaar en sax. En als de Rolling Beat te groot is, boek dan de Flying Beat Machine. Het kleine broertje.
Laat je verrassen en geniet van onze unieke show.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rolling Beat Machine boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie