0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rolling Beat Machine

Biografie Rolling Beat Machine

Wilt u iets unieks op uw feest of evenement? Dan is Rolling Beat Machine helemaal iets voor jou. Als enige band op aarde treden de muzikanten op met een speciale, magische machine.

Mobiel muziek boeken of inhuren

Een soort van antieke steampunk – muzicopter waar alle benodigdheden voor een professionele mobiele live act in zijn ondergebracht. Dit moet je gezien hebben en als je het gezien hebt kun je niet wachten tot de volgende keer.

Boek simpel online de beste artiesten

Geef deze rolling machine 1 stopcontact en ze zetten de hele boel op de kop. Binnen, buiten, zaal, tuin, winkeldcentrum of kantoor. Ze produceren het meeste feest per m2.  Unieke live act.

Looporkesten boeken

Na jaren van intensief onderzoek vond kapitein Bastard de machine in een pandjeshuis in Caïro en maakte hem volledig schoon en lapte hem volledig op. Rolling Beat Machine is teruggekeerd om te voldoen aan twee van de belangrijkste behoeften van het leven: vrijheid en plezier.

Rolling Beat Machine boeken voor scherpste gage

Te boeken met 4 of 5 muzikanten.  Drums, bas, toetsen, gitaar en sax. En als de Rolling Beat te groot is, boek dan de Flying Beat Machine. Het kleine broertje.
Laat je verrassen en geniet van onze unieke show.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rolling Beat Machine boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties